deny deny

سنجش Sanjesh

**************************

سنجش Sanjesh

**************************

سنجش    Sanjesh

توحید جعفریان
( پست سازمانی : کارشناس مسئول سنجش)
*****************************************
دکتری(PhD):مهندسی کامپیوتر(Architecture)
کارشناسی ارشد:مهندسی کامپیوتر (Architecture)
کارشناسی :مهندسی کامپیوتر (Software)
-زبان انگلیسی
jafarian.eng1@gmail.com
*****************************************
:Field of Specialization
PhD : Computer Engineering-Architecture
M.SC. : Computer Engineering-Architecture
B.SC. : Computer Engineering-Software







دریافت کد سوابق تحصیلی برای کنکور


Updates آپدیت آنتی ویروس NOD 32


در هفته ای که گذشت ایران به باشگاه تولیدکنندگان سوخت با کیفیت پیوست؛ هفدهمین جلسه شورای عالی فضای مجازی برگزار شد و مسئولان از طراحی سفینه فضایی برای طی کردن مدار زمین، اجرای رومینگ ملی تا 2 ماه آینده با هدف تکمیل پوشش شبکه موبایل کشور و آمادگی مخابرات برای واگذاری خدمات نسل سوم موبایل خبر دادند.

به گزارش خبرنگار مهر، رونمایی از سه دستاورد سازمان انرژی اتمی در حوزه سلامت، ساخت گرافن توسط دانشگاهیان امیرکبیر و رونمایی از دست مصنوعی که با موبایل کنترل می‌شود از جمله اخبار مهم علم و فناوری بود.

ایران به باشگاه تولیدکنندگان سوخت با کیفیت پیوست

قرارداد ساخت اولین پالایشگاه "جی تی ال" و تولید سوخت با کیفیت جهانی، بین پژوهشگاه صنعت نفت و بخش خصوصی امضا شد که با امضای این قرارداد کشورمان توانست با انحصار دانش فنی جی تی ال در ایران، غولهای گازی جهان را شکست دهد.

احداث واحد صنعتی تولید GTL برای اولین بار در خاورمیانه با لایسنس و فناوری پژوهشگاه صنعت نفت و مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی صورت می گیرد و ایران را در ره باشگاه دارندگان سوخت با کیفیت قرار می دهد.

تولید GTL و سوخت با کیفیت جهانی، تبدیل گاز طبیعی به فرآورده هایی با ارزش افزوده بیشتر، جلب اعتماد صنعت به فناوریها و لایسنس های بومی ایران از مزایای این قرارداد اعلام شد.

واکسن های نوترکیب انسان و دام تولید شد

به گزارش مهر، در هفته ای که گذشت سه دستاورد فناورانه سازمان انرژی اتمی در حوزه سلامت با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید.

این سه دستاورد هسته ای شامل سانتریفیوژ لوله ای (نیوبولار) تولید واکسن های نوترکیب انسان و دام، سامانه پایش پرتوهای فرابنفش (UV) و سامانه ملی پرتودهی چند منظوره گاما بود که سامانه ملی گاما در مرکز بناب آذربایجان شرقی و از طریق ویدئوکنفرانس به بهره برداری رسید.

امیرکبیری‌ها گرافن ساختند

ماده جدید و پیشرفته گرافن به روش فیزیکی و در مقیاس آزمایشگاهی در دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر ساخته شد.

گرافن لایه بسیار نازکی از کربن با استحکامی بیش از فولاد است که می تواند زمینه را برای ساخت ابزارهای الکترونیکی پیشرفته فراهم کند.

ساخت گرافن در محیطی با دمای منهای 191 تا منهای 196 با استفاده از ازت، اکسیژن و آرگون مایع ساخته شد.

خداحافظی با قطع و وصلی های موبایل

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از عملیاتی شدن طرح رومینگ ملی میان اپراتورهای فعال تلفن همراه ظرف 2 ماه آینده با هدف تکمیل پوشش خدمات موبایل در کشور خبر داد.

حسن رضوانی با بیان اینکه اکنون جلسات هماهنگی میان اپراتورهای فعال کشور در جهت تامین تمهیدات فنی و تجاری و نیز تجهیزاتی برای عملیاتی کردن این طرح در حال برگزاری است گفت: تا 2 ماه آینده اپراتورها خدمات شبکه خود را در اختیار مشترکان سایر اپراتورها قرار می دهند و با این روش مشکل نبود آنتن دهی موبایل رفع خواهد شد.

دست مصنوعی که با موبایل کنترل می‌شود

بزرگ ترین ویترین فناوری های پیشرفته در عرصه پزشکی هفته ای که گذشت در آلمان  آغاز به کار کرد؛ نمایشگاهی که عرضه کننده گستره وسیعی از محصولات است از دست های مصنوعی قابل کنترل با اپلیکیشن تلفن هوشمند گرفته تا اسکلت های بیرونی که امکان راه رفتن را برای معلولین فراهم می کنند.

کنگره جهانی اورتوپدی که OTWorld’ خوانده می شود با حضور بیش از پنج هزار شرکت کننده از 37 کشور جهان در لیپزینگ آلمان آغاز به کار کرده که دراین نمایشگاه همه نوع محصول فناورانه پزشکی از پانسمان گرفته تا دست و پای مصنوعی عرضه شده است و پیش بینی می شود بیش از 20 هزار متخصص پزشکی از این نمایشگاه دیدن کنند.

مخابرات آماده واگذاری 3G

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از آمادگی این شرکت برای راه اندازی و واگذاری خدمات نسل سوم موبایل در شهریورماه امسال خبر داد و گفت: در چند سال آتی بازار 11 هزار میلیارد تومانی را برای این سرویس پیش بینی می کنیم.

مظفر پوررنجبر با بیان اینکه شبکه ارتباطات سیار آماده ارائه خدمات نسل سوم موبایل - 3G - است گفت: طبق مقررات در صورت ارائه مجوز برای راه اندازی خدمات نسل سوم موبایل، شبکه مخابراتی کشور آمادگی واگذاری این خدمات را دارد.

ایران با سفینه فضایی 300 کیلویی به مدار زمین سفر می کند

به گزارش مهر، رئیس پژوهشکده سامانه های فضانوردی از طراحی مفهمومی یک سفینه مدارگرد 300 تا 500 کیلوگرمی برای اعزام موجود زنده به دور مدار زمین خبر داد.

محمد ابراهیمی اظهار داشت: در یکی از گام های رسیدن به هدف نهایی اعزام انسان به فضا، ارسال فضاپیما به دور مدار زمین باید اجرایی شود که این موضوع در برنامه میان مدت دیده شده است؛ برای سال جاری طراحی این مدل مفهومی برای بردن ساده ترین نوع حیات به مدار زمین در دستور کار قرار گرفته که اعزام موجود زنده آن ممکن است در قالب یک میمون بسیار کوچک یا موش صحرایی عملیاتی شود.

طراحی مدل مفهومی این فضاپیما در همکاری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر تعریف شده است و قرار است اعزام این فضاپیما بر روی مدار، سال 96 تا 97 انجام می شود.

هفدهمین جلسه شورایعالی فضای مجازی و بازهم شبکه ملی اطلاعات

هفدهمین جلسه شورایعالی فضای مجازی با حضور رئیس جمهور برگزار شد و باز هم یکی از مهمترین موارد مطرح شده در این جلسه به ارائه راهکارها برای اجرای سریع تر شبکه ملی اطلاعات اختصاص یافت.

آیین نامه های شورایعالی فضای مجازی، الزامات اجرایی شدن سریع شبکه ملی اطلاعات و نحوه تصویب و نظارت فعالیت های اساسی این شورا توسط دستگاههای اجرایی کشور در هفدهمین جلسه شورای عالی فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه رئیس جمهور تاکید کرد که اجرای طرح شبکه ملی اطلاعات و ارائه خدمات و سرویس های مورد نیاز جامعه بر بستر این شبکه موجب استفاده آسان و راحت تر مردم از فضای مجازی خواهد شد که علاه بر آن مردم می توانند با امنیت خاطر بیشتری از فضای مجازی داخلی استفاده کنند؛ همچنین با راه اندازی این شبکه برای فعالیت در فضای مجازی نیازی به انتقال اطلاعات و ارتباطات داخلی به خارج از کشور نخواهد بود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی