جبار کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: بسیاری از فرهنگیان گلایه های خود را به نمایندگان درباره حذف بیمه دندان پزشکی و همچنین پرداخت نشدن مابه تفاوت بیمه از سوی آموزش و پرورش اعلام کردند، اما کمیسیون نمی تواند به صورت مستقیم اقدام به حل این موضوع کند چراکه بیمه طلایی فرهنگیان مصوبه مجلس نبوده و قانون تلقی نمیشود.
وی افزود: بیمه طلایی فرهنگیان از سیاستهای داخلی وزارت آموزش و پرورش بود که در زمان وزارت حاجیبابایی پیشنهاد بیمه طلایی با توجه به بالا رفتن هزینه های درمان و همچنین افزایش انگیزه معلمان مطرح و اجرا شد.
به گفته کوچکی نژاد، حتی در طرح تکمیلی بیمه طلایی قرار بود بازنشستگان آموزش و پرورش نیز از این بیمه استفاده کنند، اما به دلیل مشکلات مالی در حال حاضر نه تنها بازنشستگان بلکه خود فرهنگیان نیز نتوانستند به صورت کامل از این بیمه استفاده کنند.
این نماینده مجلس درباره علت کاهش اعتبار رفاه فرهنگیان در بودجه 93، توضیح داد: اعتبار آموزش و پرورش در دو بخش حقوق و سایر موارد تعریف می شود که اعتبار سایر موارد شامل حق التدریس، ازدواج فرهنگیان، فوت، رفاه فرهنگیان و... است. با توجه به اینکه اعتبار سایر موارد به صورت شناور است در دولت جدید اعتبار این بخش از سرفصل بودجه کاهش پیدا کرده و در حال حاضر شاهدیم که خدمات دهی مراکز درمانی به فرهنگیان بسیار کم است.
وی پیشنهاد داد: دولت باید به هر نحوی که شده مشکل بیمه طلایی فرهنگیان را برای از بین بردن دغدغه درمانی این قشر زحمت کش حل کند.
به گزارش خبرنگار مهر، فرهنگیان شاغل کشور از سه سال گذشته با طرح وزیر آموزش و پرورش در دولت دهم بیمه طلایی فرهنگیان شدند. بیمه ای که در طول این سه سال با فراز و نشیب های بسیاری مواجه بوده و به گفته بسیاری از فرهنگیان هر ساله بخشی از ارائه خدمات این بیمه به فرهنگیان کاسته می شود.
کوچکینژاد همچنین درباره احتمال استیضاح وزیر آموزش و پرورش نیز گفت: در حال حاضر موضوع استیضاح چندان جدی نیست، اما اگر وزیر در موضوع انتصابات و مسائل رفاهی روند خود را تغییر ندهد، احتمال استیضاح وی بسیار زیاد است.