deny deny

سنجش Sanjesh

**************************

سنجش Sanjesh

**************************

سنجش    Sanjesh

توحید جعفریان
( پست سازمانی : کارشناس مسئول سنجش)
*****************************************
دکتری(PhD):مهندسی کامپیوتر(Architecture)
کارشناسی ارشد:مهندسی کامپیوتر (Architecture)
کارشناسی :مهندسی کامپیوتر (Software)
-زبان انگلیسی
jafarian.eng1@gmail.com
*****************************************
:Field of Specialization
PhD : Computer Engineering-Architecture
M.SC. : Computer Engineering-Architecture
B.SC. : Computer Engineering-Software







دریافت کد سوابق تحصیلی برای کنکور


Updates آپدیت آنتی ویروس NOD 32


محققان ایرانی توانستند با استفاده از فناوری نانو سنسوری را جهت تشخیص انواع سرطان ها بسازند. این سنسور می تواند در تشخیص سلول های سالم نسبت به سلول های سرطانی متاستاتیک موثر باشد.

محمد عبدالاحد، ایده پرداز نانوبیوسنسور الکتریکی cnt&sinw-ECIS   در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برای ساخت دستگاه از نانو ساختارهایی مانندنانولوله های کربنی و نانو سیم های سیلیکنی استفاده شده که در تشخیص سرطان و مونیتورینگ فعالیت های سلولی به کار می رود.

وی افزود: استفاده از نانوساختارها باعث بهبود خواص سنسور شده و دقت و کیفیت سیگنال های بدست آمده را افزایش می دهد.

عبدالاحد با بیان اینکه نانولوله ها به عنوان یک سنسور در تشخیص بیماری ها مثل سرطان اثر دارند، اظهار داشت: نانولوله های کربنی به دلیل رسانایی فوق العاده، می تواند تغییرات خواص دی الکتریک سلول را در اثر بیماری یا در اثر دارو مشخص کند.

وی تاکید داشت: دقت این سنسورها می تواند تا حد تک سلول افزایش پیدا کند و از روی پارامترهایی مثل رزونانس الکتریکی می توان به سرطانی بودن آن پی برد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران به مزیت های این سنسور اشاره کرد و گفت: نانوبیوسنسور الکتریکی فعالیت های حیاتی سلول را به وسیله سیگنال های الکتریکی مونیتورینگ می کند و همچنین اثر داروی ضد سرطان بر روی متابولیسم سلولی را به وسیله سیگنال های الکتریکی مورد بررسی قرار می دهد.

وی گفت: یکی از کاربردهای این دستگاه این است که می تواند اثر انواع تحریک ها و داروها را بر روی سیگنال های حیاتی سلول در حوزه های بیوشیمی و زیست شناسی سلولی و همچنین فارماکولوژی را بررسی کند.

عبدالاحد با اشاره به اینکه کاربرد این سنسور در تشخیص سرطان است، یادآورشد: این محصول تاییدیه های خود را از مرکز تحقیقات نانوفناوری پزشکی بیمارستان طالقانی گرفته  و بر روی سرطان سینه و سرطان روده  تست هایی نیز گرفته شده است .

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با توضیح اینکه این طرح در اداره ثبت اختراعات امریکا در 2013 به ثبت رسیده است، خاطرنشان کرد: این سنسور می تواند در تشخیص سلول های سالم نسبت به سلول های سرطانی متاستاتیک از روی میزان نرخ تقسیم متفاوت بین سلول های سالم و سرطانی با قابلیت کاربرد در حوزه درجه بندی سرطان موثر باشد.

عبدالاحد اظهار داشت: نانوبیوسنسور الکتریکی برای تشخیص سرطان برای اولین بار در کشور ارائه شده و هیچ گونه مشابه خارجی ندارد.

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی